2020_HEADER_WEBSITE_ZWOLSE_THEATERS_DE_SPIEGEL

Frion Festival 2018

 

Zondag 6 mei 2018. Een dag waar we met een hele grote glimlach op terug kijken!

Want het was een stralende dag. Het zonnetje scheen uitbundig (de ijsjes waren binnen no time uitverkocht op de markt) en de cliënten van Frion waren het stralende middelpunt van deze feestelijke dag.

De muzikale show werd spectaculair geopend Jooske met haar robotdans ondersteund door een prachtige lichtshow. Wat volgde was een afwisselende show. Met mooie 'kleine' liedjes zoals Michelle van Anouk gezongen door Nico, een zelf geschreven lied over ons Zwolle en inhakers als Roos in je blonde haren. Jeroen, de zanger van dit nummer, had zelfs zijn eigen beveiliger meer op het podium om te voorkomen dat de fans te dichtbij kwamen... Aan het eind stal Shaïra nog even de show. Zij pakte spontaan de microfoon en kreeg met "Ik ben een Zwollenaar" de hele zaal mee! Het bleef nog lang onrustig in Zwolle..

De dag werd afgesloten met een sponsordiner. Tijdens het diner werd kunst geveild gemaakt door de kunstenaars van ‘Kunst-Lijn 3’ van Frion. De opbrengst hiervan is voor de Vrienden van Frion zodat er volgend jaar weer een Frion Festival georganiseerd kan worden!