210092_VRIENDEN VAN FRION_FESTIVAL 2021_HEADER_WEBSITE V2

Programma zondag 19 mei 2019


13.00 uur: buitenmarkt (gratis toegankelijk!)

Op de buitenmarkt zijn er kraampjes met leuke spullen, gemaakt in de verschillende ateliers en werkplaatsen van Frion. Door cliënten van de dagbesteding van De Appelfabriek en De Golfslag worden workshops taarten bakken, buttons en kaarsen maken verzorgd. Voor kinderen zijn er op het festival ook leuke dingen te doen. Ze kunnen knutselen, tekenen, geschminkt worden, meerijden in het treintje over het terrein, dieren knuffelen op de dierenweide en meer. Tussendoor kunnen er hamburgers en ijsco's gegeten worden. Er is een echte poffertjeskraam. En natuurlijk is er ook muziek tijdens de buitenmarkt. Dit jaar zijn de Vriezenveense Harmonie en bloaskapel Pardoes aanwezig. De buitenmarkt begint om 13.00 uur en duurt tot 14.45 uur.


15.00 uur: spetterende show in de Rabozaal

De zevende editie van het Frion Festival pakt flink uit: er staan meer cliënten dan ooit op het podium van de Spiegel! Het thema 'Licht uit, Spot Aan' biedt alle ruimte voor het (muzikale) talent van cliënten van Frion Zorg. Het programma is bomvol en heel afwisselend, van Nederlandstalige meezingers tot rap & rock! Het belooft één groot feest te worden.

De cliënten worden muzikaal begeleid door Zwolse artiesten zoals Thomas Rosdorff, Jilles, Henk Klompenmaker, Anna Hoekstra, Patrick van Eijk, Henri van Velzen en Rico. De presentatie ligt wederom in handen van Boudewijn Koops. De show begint om 15.00 uur en eindigt tegen 17.00 uur.


17.00 uur: sponsordiner en kunstveiling

Na afloop van de show is er voor de sponsoren een diner in de foyer van het theater. Tijdens het sponsordiner vindt er een veiling plaatsvinden, waarbij keramiek en schilderijen – gemaakt door kunstenaars van ‘Kunst-Lijn 3’ van Frion – geveild worden.


Locatie & entreekaarten

Het Frion Festival vindt plaats bij Theater De Spiegel, Spinhuisplein 14 in Zwolle.
Kaarten voor de spetterende show van het Frion Festival zijn te bestellen via de website van de Zwolse Theaters.
Tijdens het festival worden foto’s en video’s gemaakt voor promotiedoeleinden.