180274_VRIENDEN VAN FRION_FESTIVAL 2019_HEADER_WEBSITE

Programma zondag 6 mei 2018


13.00 uur: attractiemarkt met buitenpodium (gratis toegankelijk!)

Op de buitenmarkt zijn er kraampjes met leuke spullen, gemaakt in de verschillende ateliers en werkplaatsen van Frion. Door cliënten van de dagbesteding van De Appelfabriek en De Golfslag worden workshops taarten bakken en kaarsen maken verzorgd. Voor kinderen zijn er op het festival ook leuke dingen te doen. Ze kunnen knutselen, tekenen, geschminkt worden, zich uitleven op het springkussen, meerijden in het treintje over het terrein, dieren knuffelen op de dierenweide en meer. Tussendoor kunnen er hamburgers en ijsco's gegeten worden. Het buitenpodium verzorgt de muzikale omlijsting voor alle buitenactiviteiten. Meezingen op het buitenpodium mag! De attractiemarkt begint om 13.00 uur en duurt tot 14.45 uur.


15.00 uur: spetterende show in de Rabozaal

De zesde editie van het Frion Festival pakt flinkt uit: er staan meer cliënten dan ooit op het podium van de Spiegel! Het thema 'Licht uit, Spot Aan' biedt niet alleen ruimte voor muzikaal talent, dit jaar bestaat de show ook uit dans, toneel, theater en meer. Het belooft één groot feest te worden. De cliënten worden muzikaal begeleid door Zwolse artiesten zoals Bert Vrieling, Thomas Rosdorff, Leen Ripke, Astrid Zijlstra, Esther Groenenberg, Patrick van Eijk en Wimmie Bouma. De presentatie ligt wederom in handen van Boudewijn Koops. De show begint om 15.00 uur en eindigt tegen 17.00 uur.
Kaarten voor de show zijn te bestellen via de website van de Zwolse Theaters.


17.00 uur: sponsordiner en kunstveiling

Na afloop van de show is er voor de sponsoren een diner in de foyer van het theater. Tijdens het sponsordiner vindt er een veiling plaatsvinden, waarbij keramiek en schilderijen – gemaakt door kunstenaars van ‘Kunst-Lijn 3’ van Frion – geveild worden.


Locatie

Het Frion Festival vindt plaats bij Theater De Spiegel, Spinhuisplein 14 in Zwolle.