FRION FESTIVAL GAAT DOORRRR!
Op zondag 4 juli 2021

Met het Frion Festival willen we een onvergetelijke dag voor cliënten organiseren. En hoewel het dit jaar niet in de bestaande vorm kan, gaat het Frion Festival wel door dit jaar!

Hoe het festival er dit jaar precies uitziet, weten we nog niet helemaal zeker. Dat is namelijk afhankelijk van de geldende corona-maatregelen op dat moment.

Wat weten we al wel?
Het festival vindt dit jaar niet plaats in theater De Spiegel, maar op de woonlocaties van Frion. Ook hebben we een nieuwe datum, namelijk zondag 4 juli 2021. Zoals het er nu uitziet, kan er geen of weinig live publiek aanwezig kan zijn. Maar wees gerust, het feest zal er daarom niet minder om zijn! Omdat we nu nog niet kunnen inschatten welke corona-maatregelen er in juli gelden, beslissen we op een later tijdstip over de definitieve invulling van deze dag.

Net zoals andere jaren staat het Frion Festival in het teken van samen muziek maken. Er is voor deze editie een speciaal Frion-lied geschreven en daar oefenen de deelnemers de komende tijd mee. En het kan maar zo zijn dat onze razende reporter ondertussen langskomt om te kijken hoe het gaat met de voorbereidingen. Voor je het weet zijn de deelnemers niet alleen zanger, maar ook filmster...

Zodra er meer nieuws is over het Frion Festival, hoor je dat natuurlijk van ons. Voor nu: zet 4 juli alvast in de agenda!